Welkom bij Actuele Marketing Topics!!! Vergeet het GASTENBOEK niet te tekenen en stem op de POLL!!!

donderdag, december 14, 2006

Buzz 2007

Welk product of welke dienst wordt het meest besproken en aangeraden in 2007? Voorspel de winnaar van de Buzz Awards 2007...

Zopa

Zopa is een wereldwijd netwerk waarin consumenten geld lenen aan consumenten. De rente is lager dan die van banken en als zopa de toekomst is, hebben we binnenkort geen banken meer nodig !



Coca Cola Zero

Coke Zero is ongelofelijk buzzable omdat er nu eindelijk een variant van cola is die echt helemaal geen calorien bevat. Iedereen kan nu gerustig een colaatje




Harry Potter 7

Harry Potter is natuurlijk het personage/verhaal dat miljoenen kinderen over de hele wereld weer aan het lezen heeft gekregen. En niet alleen kinderen. Ook in Nederland is de Harry Potter serie ontzettend populair onder jong en oud.



Istanbul

Istanbul is een hele hippe moderne stad en begint lanzamerhand ontdekt te worden. Niet alleen veel cultuur en een hele oosterse sfeer dicht bij huis maar je kunt er ook echt geweldig uitgaan!


iPhone

De iPhone is een nieuwe iTunes telefoon, een combinatie van Apple en Motorola. Hiermee kun je en bellen en naar je MP3 speler luisteren met 1 apparaat. Dit wordt de nieuwe gadget van 2007!



De Personal Shopper

Dit bedrijf bestaat uit twee dames die met je shoppen of nog makkelijker, voor je shoppen! Zowel voor zakelijke als vrijetijds kleding en voor particulieren als bedrijven. Super makkelijk en als je de referenties mag geloven ook nog eens super goed! Aangezien we allemaal steeds minder tijd lijken te hebben zou dit nog wel eens het product van de toekomst kunnen worden.

Natuurlijk zijn dit niet de enige genomineerden voor de Buzz-Awards 2006. Bekijk de andere kanshebbers op buzz-awards.nl (Klik op het logo).