Welkom bij Actuele Marketing Topics!!! Vergeet het GASTENBOEK niet te tekenen en stem op de POLL!!!

maandag, november 06, 2006

Nieuwste gadgets oktober 2006

Een T-shirt als klok

Dit t-shirt heeft een ingebouwde digitale klok. Zo vermijd je al die mensen die je komen vragen 'hoe laat is het?'.

Bij Iwantoneofthose.



GSM als spiegel

Je gsm tegelijkertijd gebruiken als make-up gereedschap? Met de Screenmirror kan je je gsm in een spiegeltje veranderen. Het werkt als de backlight af is; als de backlight aanspringt, kan je er gewoon doorkijken.

Bij Senko.



Skype en Verbal

Skype wordt altijd populairder. Het kon dus niet lang duren vooraleer er ook bijhorende gadgets op de markt zouden komen.

De Verball is een poppetje wiens mond en armpjes bewegen als je een inkomende call hebt. Op de website van Verball kan je zelfs verder customiseren.


Myvu iPod

De MicroOptical Corporation heeft de myvu Made for iPod edition uitgebracht. Hiermee kan je de films bekijken die op je iPod video staan.

Prijs: 399 usd per stuk.

Op de website.


MP4 horloge

Shenzhen Adragon Digitek Co. Ltd. heeft een horloge dat MP4 videos kan afspelen op een kleurenscherm. Het horloge is waterdicht. Andere features zijn: Microphone, Line-in, 5 EQ settings, USB 2.0 port en 9 hour play time.

Meer info op hun site.



Kleinste GSM

De Xun Chi 138 is misschien de kleinste gsm ter wereld. Hij weegt 55 gram, en is 2.64 inch lang. Geen extraatjes zoals Bluetooth of expansion slots, maar wel een 1.3 megapixel fototoestel, GPRS en MP3 speler.




(Sources: www.planetgadget.be, gadgets.startpagina.be)