Welkom bij Actuele Marketing Topics!!! Vergeet het GASTENBOEK niet te tekenen en stem op de POLL!!!

donderdag, oktober 05, 2006

Nieuwste gadgets september 2006

Wat voor moois wordt er tegenwoordig wel niet allemaal op de markt gegooid?!?

Mini Keyboard
Het Freedom Mini Keyboard, ter grootte van een kredietkaart, kan je aansluiten op je smartphone of pda om de invoer iets menselijker te maken. Te vinden op FreedomInput.


Retro gsm
De retro gsm voor iedereen die de strakke designs beu is en nostalgie voelt bij de oude telefoonmodellen. Bij Hulger.


Decision maker
Misschien het ultieme gadget. Voor iedereen (van huisvrouw tot manager) die belangrijke beslissingen moet nemen: de Decision Maker. Geeft je antwoorden als 'misschien', 'nee', 'reorganiseer' of 'geef de beslissing door'. Bij Chiasso.com.


Intelligente trouwring
Moeite om je trouwdag of de verjaardag van je partner te onthouden? Gebruik deze intelligente trouwring: 24 uur voor de datum krijg je een waarschuwing, de ring wordt warm (10 seconden lang, bijna 50 graden Celsius). Bij Sci Fi Tech.


Boodschap in een ei
Een boodschap in een ei. Je opent het blik, voegt water toe - en na 5 a 7 dagen komt er een plant uit het ei gegroeid. Mét een boodschap ('Happy birthday' bijvoorbeeld). Op Iwantoneofthose.

Apple iPhone
Volgens Think Secret zal Apple in januari op de Mac World Expo de iPhone presenteren, een kruising tussen een mobiele telefoon en een iPod. Het gonst al maanden van de geruchten over een iPhone. De introductie van het toestel zou al een aantal keren vertraagd zijn door allerlei tegenvallers in de ontwikkelingsfase. Als de geruchten waar zijn, zal de iPhone onder meer zijn uitgerust met een 2,2 inch scherm, een 3 megapixel camera en natuurlijk iTunes. Daarnaast zou het aantal af te spelen nummers slechts gelimiteerd zijn door de capaciteit van het geheugen, dit in tegenstelling tot de Motorola ROKR (de eerste iTunes-telefoon).



GPS aanhangsel
Sony brengt binnenkort een GPS-aanhangsel voor fototoestellen (van Sony uiteraard). Daarmee kan je elke foto plotten op een kaart - de geo-gegevens waar de foto genomen werd worden zo meegegeven. Lees meer in het persbericht van Sony.


Zeep met caffeine
De Shower Shock zeep bezorgt je 200 milligram caffeïne per douche. Te vinden op Think Geek.

RoboMower
De 1200 USD voor de RoboMower wordt elke dag aantrekkelijker... Een 'battery-powered three-blade, 21-inch (56cm) powerful cutting system equivalent to a 5.5 HP gas mower', te vinden op Vacation Gadgets.

Aromatherapie pen
Deze pen is van Zwitserse makelij, en combineert werk en ontspanning. Een ingebouwde aroma-therapie in je pen, wie zou dat niet willen? Bij Satinbox.


Godpod
Dit dingetje kan 160 uur audio bevatten. Maar, maar, maar - het heeft ook wat nuttige extra's! Het leven van Christus in audioformaat, de Full Bible King James Edition en meer van dat moois op de Godpod. Op Megavoice.


Mp3-speler als jojo
Batterijen, de grote bedreiging van alles wat draagbaar en gadget is. In een onlangs uitgeschreven wedstrijd werd gevraagd dingen te ontwerpen die door de mens zelf werden aangedreven. Daaruit kwam deze jojo-achtige, zelf-aangedreven mp3-speler.


(sources: www.planetgadget.be, gadgets.startpagina.be)